Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد باباخانی روز شنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: از سوی دیگر همه رستوران‌ها، کافی‌شاپها ، اغذیه فروشی و آشپزخانه‌ها در مشهد و شهرستان بینالود فقط به صورت بیرون بر اجازه فعالیت دارند.
وی اضافه کرد: مسوول نظارت بر فعالیت رستوران‌ها و سایر موارد مذکور، سازمان اصناف و همچنین مسوول نظارت بر فعالیت استخرها و سالن‌های ورزشی سازمان وزش و جوانان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس کارگروه سلامت محیط دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: دانشگاه علوم پزشکی مشهد با ۴۷۰ بازرس نظارت عالی بر همه این موارد را بر عهده دارد و سایر اماکن و واحدهای صنفی با رعایت پروتکل‌های بهداشتی و فاصله‌گذاری اجتماعی اجازه فعالیت دارند.

در حال حاضر از میان ۳۳ شهرستان در خراسان رضوی، هفت شهرستان در وضعیت قرمز، ۹ شهرستان در شرایط نارنجی و ۱۷ شهرستان در شرایط زرد قرار دارند.

برچسب‌ها طرقبه ویروس کرونا مشهد شاندیز دانشگاه علوم پزشکی مشهد محدودیت های کرونا پروندهٔ خبری مدیریت استانی کرونا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: طرقبه ویروس کرونا مشهد طرقبه ویروس کرونا مشهد شاندیز دانشگاه علوم پزشکی مشهد محدودیت های کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۰۶۸۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تبیین مولد سازی دارایی‌های دانشگاه های تبریز و علوم پزشکی

دریافت 60 MB

به گزارش خبرنگار مهر، جلسه بررسی و تبادل نظر درخصوص مسائل، مباحث و ابهامات مربوط به مولد سازی دارایی‌های دانشگاه تبریز و دانشگاه علوم پزشکی تبریز ظهر امروز چهارشنبه باحضور واقف بهروزی مدیرکل امور اقتصادی و دارایی آذربایجان شرقی، معاونان دانشگاه تبریز و دانشگاه علوم پزشکی تبریز و فعالان محیط زیستی، برگزار شد.

واقف بهروزی در حاشیه این جلسه در گفتگو با خبرنگار مهر در خصوص مولد سازی دارایی‌های دولت اظهار داشت: در این طرح دولت اموال بلا استفاده‌ای که دارد یا اموالی که ارزش افزوده و بهره وری پایین دارد و سال‌ها رها شده‌اند و استفاده مطلوبی از این اموال صورت نمی‌گیرد را شناسایی می‌کند تا این اموال بهینه سازی شود.

وی ادامه داد: مولدسازی دارایی‌های دولت یک نوع ثروت آفرینی است.

کد خبر 6100421

دیگر خبرها

  • بیمه‌بودن شرط درمان رایگان کودکان زیر هفت سال
  • هشدار فرماندار طرقبه-شاندیز به گردشگران برای احتمال وقوع سیلاب
  • تبیین مولد سازی دارایی‌های دانشگاه های تبریز و علوم پزشکی
  • اهدای عضو در مشهد جان ۳ بیمار را نجات داد
  • حق‌الزحمه دستیاران پزشکی به ۱۵ میلیون تومان رسید
  • ۲۰۰ نفر در دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی جذب می شوند
  • صدور ۱۰ مجوز فعالیت گردشگری سلامت در مشهد
  • صدور ۱۰ مجوز جدید فعالیت در حوزه گردشگری سلامت در خراسان رضوی
  • تشدید نظارت بر فعالیت مراکز سرگرمی «اتاق فرار» در استان تهران
  • ارتقاء دانشگاه علوم پزشکی مشهد در رتبه بندی جهانی موضوعی