Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-05-08@03:52:26 GMT

کرونای انگلیسی در مشهد افزایش یافت

تاریخ انتشار: ۴ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۳۹۲۰۶۹

کرونای انگلیسی در مشهد افزایش یافت

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایسنا، کاظم فرهمند بیان کرد: از مردم می‌خواهیم که سفر نکنند، خصوصا به شهرهای زیارتی و شهرهای مهم و کلان‌شهر که جنبه توریستی دارند. همانطور که قبلا گفته‌ایم در مشهد چندین بیمار کرونای انگلیسی داشته‌ایم و متاسفانه این ویروس زیاد شده و اگر مردم به مشهد سفر کنند، این ویروس را با خود به شهرشان می‌برند و این ویروس در کل  کشور زیاد می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قائم مقام معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد تاکید کرد: بنابراین از مردم می‌خواهیم که به مشهد سفر نکنند چون برای سلامتی خودشان ضرر دارد و حتی ممکن است بعضی از افراد این ویروس را با خود به مشهد بیاورند.  

فرهمند گفت: هر وقت سفرها زیاد شده، در فاصله دو تا سه هفته بعد، بیماران بستری افزایش پیدا کرده است. به طور طبیعی، چرخش ویروس‌ این خاصیت را دارد. اگر یک ‌سال گذشته را به یاد  داشته باشیم، هرجا که پروتکل‌ها رعایت نشد و یکی از محدودیت‌ها برداشته شد، حدود یک ماه بعد آن با موج جدید کرونا مواجه شدیم و تعداد بیماران بستری و سرپایی کرونا در بیمارستان‌ها افزایش یافت تا حدی که می‌توانست بیمارستان‌های ما را با مشکل مواجه کند.  

قائم مقام معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد ادامه داد: در حال حاضر هم رعایت پروتکل‌ها کم شده و ما احتمال می‌دهیم که موج بعدی در ادامه عید و فروردین ایجاد شود.

فرهمند در خصوص تمهیدات دانشگاه علوم پزشکی مشهد برای مسافران و زائران اظهار کرد: مراکز درمانی و مراکز بهداشت دانشگاه علوم پزشکی در آماده‌باش به سر می‌برند و آمادگی پذیرش بیماران را دارند، ولی در اکثر کشورهای دنیا اگر تعداد بیماران خیلی زیاد باشد، قاعدتا مراکز درمانی از پذیرش بیماران عاجز خواهند بود. وظیفه‌ ما این است که هم به مردم در قسمت پیشگیری هشدار دهیم و هم در قسمت درمان امکاناتی را فراهم کنیم. در قسمت پیشگیری از مردم می‌خواهیم که فاصله اجتماعی را رعایت کنند و در قسمت درمانی، امکانات‌مان آماده است و همکاران ما آماده باش هستند.

فرهمند درخصوص نتایج تحقیقی که رستوران‌ها را به عنوان خطرناک‌ترین محل برای انتشار ویروس کرونا اعلام کرده است، گفت: در رستوران‌ها به دلیل اینکه فاصله اجتماعی کم می‌شود و مردم ماسک‌ها را بر می‌دارند، خطر سرایت ویروس زیاد است. توصیه‌ام به رستوران‌دارها این است که پروتکل‌ها  را با حساسیت بیشتری رعایت و فاصله  بین میزها را بیشتر کنند. مردم هم تا جایی که می‌توانند از رستوران استفاده نکنند و اگر هم استفاده می‌کنند، ترجیحا در فضای آزاد باشد.

پربیننده ترین احتمال وقوع سیل برای ۵استان کشور ترافیک سنگین شبانگاهی در جاده‌های مازندران هشدار وقوع سیلاب و کولاک برف در ۲۷ استان احتمال قرمز و نارنجی شدن ١٠شهرستان دیگر آخرین آمار کرونا در ایران (۱۴۰۰/۱/۲)

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: مشهد ویروس کرونا برجام دانشگاه علوم پزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۹۲۰۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خطر حمله قلبی در این بیماران بیشتر است

آفتاب‌‌نیوز :

از زمان معرفی درمان‌های ضد رتروویروسی برای درمان HIV در اواخر دهه ۱۹۹۰، طول عمر افراد مبتلا به HIV به طور چشمگیری افزایش یافته است. با این حال، حتی با چنین درمان هایی، مطالعات نشان داده اند که خطر بیماری قلبی در افراد مبتلا به HIV حداقل ۵۰ درصد بیشتر از افراد بدون HIV است. پژوهشگران در تحقیقی جدید دریافته اند که این موضوع با آلوده شدن به ویروس هپاتیت C تشدید می‌شود.

به گفته محققان دانشکده بهداشت عمومی جانز هاپکینز بلومبرگ آمریکا که در این پژوهش بین المللی مشارکت داشته اند، عفونت همزمان HIV و هپاتیت C به این دلیل رخ می‌دهد که آن‌ها یک مسیر انتقال مشترک دارند و هر دو این ویروس‌ها از طریق تماس خونی منتقل می‌شوند.

آن‌ها در پژوهش خود، اطلاعات بیش از ۲۳ هزار فرد ۴۰ تا ۷۹ ساله مبتلا به HIV را که بین سال‌های ۲۰۰۰ تا ۲۰۱۷ درمان ضد رتروویروسی برای HIV را آغاز کرده بودند، تجزیه و تحلیل کردند. 

نتایج این تجزیه و تحلیل‌ها نشان داد، با هر دهه افزایش سن، حملات قلبی در افراد مبتلا به HIV به تنهایی ۳۰ درصد و در افرادی که به هپاتیت C نیز مثبت بودند، ۸۵ درصد افزایش یافت.

طبق این نتایج همچنین خطر حمله قلبی در بیمارانی که دارای عوامل خطر سنتی بیماری قلبی مانند فشار خون، عادات سیگار کشیدن و دیابت نوع دو بودند به ترتیب ۳۰۰، ۹۰ و ۴۶ درصد افزایش یافت.

علاوه بر این، یافته‌ها نشان دادند: شانس بروز حمله قلبی در افرادی که برخی از عوامل مرتبط با HIV مانند سطوح پایین سلول‌های ایمنی CD۴ را داشتند و یا نوعی داروی مهارکننده پروتئاز را مصرف می‌کردند، بیشتر بود.

به گفته محققان مجری این پژوهش، نظر به یافته‌های تحقیق ما، افرادی که با HIV یا هپاتیت C زندگی می‌کنند باید از پزشک خود در مورد گزینه‌های درمانی این ویروس‌ها و سایر راه‌های کاهش خطر بیماری قلبی عروقی پرس و جو کنند.

این یافته‌های پژوهشی در نشریه Journal of the American Heart Association منتشر شده اند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • درخواست بیش از ۳۰ سازمان مردم نهاد انگلیسی برای توقف توحش در رفح
  • خطر حمله قلبی در این بیماران بیشتر است
  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!
  • علت افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران چیست؟
  • ۲ دلیل مهمِ افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران/ کدام کودکان آبله مرغان نمی‌گیرند؟
  • ۲ دلیل مهمِ افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران | کدام کودکان آبله مرغان نمی‌گیرند
  • عضو انجمن آسم و آلرژی : ۹ تا ۱۳ درصد مردم کشور آسم دارند / آلودگی هوای کلانشهرها از عوامل مهم ابتلا به آسم است
  • فایننشال تایمز: اروپا نگران تشدید اقدامات «خرابکارانه و خشن» روسیه است
  • افزایش مشارکت ۷ درصدی مردم مشهد در انتخابات
  • لزوم واکنش ایران اقدام اخیر رسانه انگلیسی علیه امنیت روانی مردم